Luftige bananpandekager til weekenden

Lækre banana pancakes

Dengang jeg lavede bananpandekager for første gang, var det bare banan, æg og et drys havregryn, der var most sammen–og det var en rigtig fin start!

Men efter at have lavet de her–super fluffy “american pancake”-agtige banapandekager–går jeg altså ikke tilbage til den spæde begyndelse igen. Og det vil jeg næsten vædde med, at I heller ikke gør!

Mos dine bananer med en gaffel, indtil der er få eller ingen hele stykker banan tilbage. Tilføj alle de resterende ingredienser og rør det til en ensartet masse.

Sæt en pande på komfuret, ved middel-varme. Når panden er god varm, dutter du fire lige store klatter dej på den. Lad pandekagerne puste sig lidt op og danne bobler på toppen. Når boblerne begynder at sprænge, kan du vende dine pandekager. Forsigtigt! De kan nemlig godt være lidt våde i toppen og ‘spilde’ udover det hele.

Fortsæt på samme måde indtil alle dine pandekager er gyldne og lækre, på begge sider. Server dem med friske bær, skyr, peanutbutter n’ jelly–eller hvordan du helst spiser lækre, luftige banana pancakes.

Velbekomme!

Luftige og lækre brunchpandekager, med masser af toppings.

Hver portion bananpandekager indeholder ca. 323 kcal.

Kunne du lide opskriften? Tag @seasonswithsabine på Instagram–jeg vil så gerne se med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s