Cheese n’ Onion Biscuits

Biscuits er et meget normalt tilbehør til aftensmaden, i bl.a. USA. Det er nemlig ikke en kiks, vi snakker om, men noget der minder om en bolle. Konsistensen er lidt ligesom en scone–smørsprød udenpå og lækkerblød indeni.

Dog spises en biscuit ikke som dessert eller snack, men som et måltid. Derfor har jeg også fyret både forårsløg og cheddar i denne virkelig lækre opskrift. Spis den som bolle med pålæg, eller som tilbehør til en god salat.

Eller tag dem med til grillaften og vind alles opmærksomhed.

Tænd din ovn på 220 grader varmluft.

Bland alle de tørre ingredienser sammen i en røreskål. Tilføj forårsløg, cheddar og smør. Kør det hurtigt sammen, indtil det får samme konsistens som fugtigt sand.

Hæld skyr natural i den smuldrende dej og saml den lynhurtigt, i store klumpede stykker. Hvis den ser tør ud efter 10 sekunder, skal du ikke røre videre, men komme endnu en skefuld skyr i. Du må endelig ikke arbejde for meget med dejen.

Når dejen er kørt sammen i store klumper, drysser du dit køkkenbord med mel inden du hælder dejen ud herpå.

Nu kommer det tekniske. Din dej skal samles ved blidt at klappe på den fra alle sider, indtil den former et rektangel som er ca. 10×15 cm og 2 cm tykt. Når du har den rette tykkelse og form, skal du folde den venstre halvdel halvt indover resten af dejen. Og dernæst gør du det samme med den højre halvdel.

Nu er dejen tyk igen, og skal endnu engang klappes blidt ud i et rektangel på 2 cm tykkelse.

Skær dine biscuits ud i 8 lige store rektangler, og placer dem på en bageplade med min. 3 cm mellemrum. Bag dem i 15-20 minutter–eller indtil de er lækkert gyldne!

Spist med det samme. De er lækrest når de er helt lune.

Hver biscuit indeholder 318 kcal.

Kunne du lide opskriften? Tag @seasonswithsabine på Instagram–jeg vil så gerne se med!

One thought on “Cheese n’ Onion Biscuits

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s